user_mobilelogo

Zoals eerder reeds gezegd is Drie Meubelambachten opgebouwd door ons samen. Ik, M. Cristina Molla Molto en ik, Victor Ph. Woters hebben dit bedrijf in 2007 als VOF geregistreed bij de KvK.  

Ik, Victor ben afgestudeerd aan het Hout en Meubilerings College te Amsterdam. Na de 4 jarige opleiding meubelmaken succesvol te hebben afgerond, heb ik er voor gekozen om ook nog 2 jaar meubelrestauratie te doen. Door eigenlijk twee redenen, ten eerste omdat ik tijdens mijn stages van meubelmaken geregeld stoelen kreeg die of gelijmd of gelakt moesten worden en zo kwam ik daar al mee in aanraking. En ten tweede omdat mijn leraar en mijn vriendin beide wel zagen dat ik daar veel plezier aan beleefde en er ook nog eens goed in was.

En ik, Cristina, ben tijdens de studie meubelmaken van mijn vriend Victor geregeld op school langs gekomen om te kijken en het beviel mij wel wat er zoal mogelijk was op die opleiding. Ik ben dus begonnen met meubelstofferen omdat ik hierbij goed mijn gevoel voor design, kleuren en stoffen kwijt kon in de te verzorgen objecten.

 

 Na een lange voorstudie in en met hout ( LTS en MTS bouw ) kunt u er zeker van zijn de juiste

informatie te krijgen over hout en meubels en meubelstof.