user_mobilelogo

Klassieke, antieke of moderne meubels door gediplomeerde meubelstoffeerder, meubelmaker en meubelrestaurateur binnen één bedrijf verzorgd.

Drie Meubelambachten is ontstaan door specialisatie in deze drie ambachten, Meubelstofferen, Meubelmaken en Meubelrestauratie. Victor Ph. Woters en Maria Cristina Mollá Moltó zijn beiden gediplomeerd voor deze ambachten, verzorgen binnen één bedrijf zowel het stofferen / bekleden van o.a. uw bank, stoel of zithoek, de restauratie van zoal uw antieke kast, dressoir, theestoof of houten kistje als ook het op maat maken van bijvoorbeeld uw boekenkast of tv meubel.

 

meubelstofferen-palau-bank-blauw-3Meubels zijn gebruiksvoorwerpen die in de loop van de jaren stuk kunnen gaan. Bij gestoffeerde meubels zal de stoffering slijten, mogelijk vuil worden en de vulling kan opraken. Dan wordt het hoog tijd om opnieuw te stofferen. Wellicht is er maar een kleine aanpassing nodig om weer fijn te zitten.

Antieke meubels kunnen ook met de tijd verkleuren en door verschillende omstandigheden beschadigd raken, door het gebruik kunnen ze soms niet meer goed werken zoals het zou moeten ; alle houten delen die over of langs elkaar schuren, slijten na verloop van tijd en hebben vroeg of laat aandacht nodig. Mischien is het wel alleen nodig om opnieuw te politoeren.

Maar u kunt ook een meubel naar wens laten maken, een televisie meubel, eettafel of hoekkast die uit vele materialen gemaakt kunnen worden zoals bijvoorbeeld massief hout, gefineerd mdf, gewoon mdf of zelfs een combinatie van massief hout met roestvrijstaal en uiteraard zijn verschillende afwerkingen mogelijk ; geschilderd, gelakt, gepolitoerd of onbewerkt

 meubelrestauratie-drie-meubelambachten

We bezitten een groot assortiment meubelstoffen, hout en fineersoorten is er voor alle wensen een oplossing te vinden.

 

Wat kunt u van ons verwachten:

  •  Deskundig advies en service door heel Nederland.

  • Offertes en informatie zijn vrijblijvend.

  • Opnieuw stofferen van losse zitkussens of de vulling ervan.

  • het re-stylen van meubels of interieurs van bijvoorbeeld een restaurant door een bies in de vloer- of tafelrand te frezen of wandpanelen te stofferen.

  • Houtdraaien van ontbrekende onderdelen, fineerwerk aanvullen of vernieuwen met inlegwerk, lakken of politoeren van oude of nieuwe meubels en onder andere vilt of leer vernieuwen van uw bureau.

  • Transport wordt door onszelf gedaan, ophalen en brengen doen wij het liefst zelf zodat we zeker weten dat het meubel de juiste behandeling krijgt, ook voor het eigenlijke werk eraan.

 

Heeft u vragen over uw meubel die gestoffeerd of gerestaureerd dient te worden of wilt u een meubel op maat maken, u kan altijd contact met ons opnemen en onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Drie Meubelambachten is gevestigd in Zandvoort maar met klanten door heel Nederland.

 

Houtsoorten

houtsoorten

Met alle houtsoorten die in Europa leverbaar zijn kunnen wij werken. Van massief hout tot fineer of gefineerd MDF. 

Iedere soort heeft ook weer zijn apparte eigenschappen met betrekking tot de afwerking.