user_mobilelogo

Meubelstoffen

Onze eigen collectie bestaat uit verschillende merken meubelstof. Wij gebruiken o.a. Designers Guild,  Osborne & Little en Silvera. In de link hieronder zijn deze merken te vinden en hun websites te bezoeken.

Vaak kan een particulier niet op deze sites kopen maar wel veel bekijken, als u nou een mooie stof gevonden heeft dan kunt u bij ons de stof gewoon bestellen.

  Hier kunt u onze Meubelstoffen pagina zien.

 

Een vakvrouw meubelstoffeerster beheerst zowel de moderne als de antieke of klassieke stoffeermethoden.

Meubelstofferen is een zeer uitgebreid vak, met ontzettend veel mogelijkheden. Je moet verstand van hebben van de technische kant van een meubel en het houtwerk, je moet verstand hebben van het stofferen, je moet weten welke stoffen waar tegen kunnen en waarvoor gebruikt kunnen worden maar je moet ook verstand hebben van of inzicht hebben in interieurs en welke kleuren combinaties kunnen en passen of niet. laat staan mensen kennis want je hebt continu te maken met verschillende persoonlijkheden.

Meubelstofferen Palau BankAls gediplomeerd meubelstoffeerster kunnen wij voor u zowel klassieke als moderne meubels stofferen en deze op klassieke of moderne methode verzorgen. Zitmeubels worden intensief gebruik en na verloop van tijd gebeurd het dat een bank, fauteuil, stoel of een andere meubelstuk opnieuw gestoffeerd dient te worden. Het kan natuurlijk ook zijn dat u gewoon aan een nieuwe stof toe bent.

Mogelijk zijn de kussens van uw bank aan een nieuwe vulling of de hoezen aan vervanging toe, dat doen wij ook. Vaak hebben wij klanten waarvan de kussens van hun bank niet meer naar wens zitten of de hoezen hiervan versleten zijn. Geen probleem we kunnen in beide gevallen helpen door een nieuwe vulling te plaatsen of hele nieuwe kussens op maat te maken met bij horende / passende stof.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen:

  • Stofferen van alle zitmeubels: Bank, stoel, fauteuil, eetkamerstoelen, poef, chaise longue, bed ombouw, sierkussens, krukje...meubelstofferen chaise longue hdk 40-340

  • Kussens opvullen of bestaande kussens opnieuw stofferen.

  • Wandpanelen stofferen met een zachte onderlaag en mooie stof eroverheen.

  • Klassieke stoffering: singels en/of veren vervangen.

  • Moderne stoffering: zittingen en kussens voorzien van nieuw koudschuim ( hoogwaardige kwaliteit schuim/polyether)

  • Klassieke stoffering: stoelen en banken voorzien van veren en deze tot een geheel samen laten komen zoals vroeger gedaan werd.
  • Vensterbank of window seats op maat maken en de kussens daarvoor natuurlijk

  • Ontwerpen en op maat maken van zithoeken, banken, stoelen, enz.

 

We bezitten een grote en uitgebreide collectie meubelstoffen van topmerken zoals Designers Guild, Osborne and Little, Silvera en nog vele anderen. Mocht u zelf een meubelstuk in uw bezit hebben wat gestoffeerd dient te worden, u kunt contact met ons opnemen, we maken dan een afspraak om naar het meubelstuk te komen kijken en aansluitend ontvangt u een offerte. Alles geheel vrijblijvend.

Banken

klbankje

Hierbij zult u foto's zien van banken hoe ze gestoffeerd waren en hoe ze gestoffeerd zijn geworden.

Fotoalbum

Fauteuils

klfauteuil

Hierbij zult u foto's zien van Fauteuils hoe ze gestoffeerd waren en hoe ze gestoffeerd zijn geworden.

Fotoalbum

Stoelen

klstoel

Hierbij zult u foto's zien van stoelen hoe ze gestoffeerd waren en hoe ze gestoffeerd zijn geworden.